XOOC

Niet verder, wij kunnen u helpen!


RECENSIES

Hans Cool
16-09-18 11:59:41
Xooc heeft bij ons een vlizotrap naar de vliering geinstalleerd. Jaren '30 woning, weinig ruimte voor plaatsing, oud houten plafond met balken, planken en riet. Geen makkelijke klus, maar uitstekend en netjes gedaan. Ook zeer prettig in contact, wij zijn heel tevreden!
Ferry Schulting
12-08-18 12:19:54
Firma XOOC heeft bij ons de gevel voorzien van Keralit . Twee muurtjes gereinigd en opnieuw gevoegd , ze zijn weer als nieuw.
Een hekwerk met spijltjes mooi geverfd.
Ook bij de buren is het Trespa perfect schoongemaakt
.Ferrand is vriendelijk kundig en zeer precies .Een vakman dus!
Het bedrijf is altijd bereikbaar en er wordt goed naar je wensen geluisterd.
Zeker een aanrader !
Fam. Schulting.
Peter & Joyce Hoogeveen
08-08-18 00:43:44
Nadat de vorige aannemer grove fouten had gemaakt, zowel bij de installatie van de elektra t.b.v. onze nieuwe keuken als bij het bieden van onvoldoende ondersteuning aan een latei, is dit door Xooc in no time dubbel en dwars goedgemaakt. Elektra werden hersteld en er werd een extra steunpilaar geplaatst. Hierdoor kon de nieuwe keuken alsnog tijdig worden geïnstalleerd.
Tegelijkertijd maar een algehele opknapbeurt laten doen; de eiken parketvloer ziet er nu bijvoorbeeld weer als nieuw uit en er is een extra verwarmingsombouw gemaakt die er exact hetzelfde uitziet als de andere in huis en nog een heleboel kleine en grote klusjes. Al met al top en snel!
Marja Moossdorff
06-08-18 00:15:50
Ferrand heeft in een paar maanden van mijn bouwput de 1etage afgemaakt. Precies zoals ik het wilde hebben (inclusief een inbouwkast en houten deuren op maat gemaakt). De gang opgeknapt, een nieuwe keuken gezet en opgeknapt. En mijn put geverfd.
Al met al ben ik voor het eerst sinds 10 jaar uit de rotzooi. Topgozer, niets is hem te veel.
Aanradertje
Tonen: 5  10