Uw Expert Bouw & Renovatie Partner

Als uw toonaangevend  stukadoor bouwbedrijf in Wassenaar, Bleiswijk, Zoetermeer, Den Haag en Delft, staat XOOC altijd klaar om uw woondromen waar te maken. Of het nu gaat om een volledige woning renoveren, een zolder verbouwen, of slechts een paar kleine verbeteringen, ons klusbedrijf en ons team van toegewijde experts leveren ongeëvenaarde service en vakmanschap. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten zoals airco installatie, vloerverwarming aanleggen, keuken renoveren, badkamerrenovatie, en gespecialiseerd stukadoor- en schilderwerk. Heeft u een specifieke wens? Neem contact op met ons klusbedrijf in Wassenaar, Zoetermeer, of Delft, en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren.

Perfectie in Afbouw en Installatie

Laat XOOC de ruimte van uw dromen creëren. Of u nu een airco wilt laten installeren, uw badkamer wilt moderniseren, of een keukenrenovatie plant, wij garanderen een naadloze installatie en stijlvolle afbouw. Onze specialisten in klusbedrijf Bleiswijk en renovatie Bleiswijk benaderen elk project met precisie en zorgvuldigheid, van verbouwing Bleiswijk tot badkamer installeren. Kies voor XOOC voor een betrouwbare aannemer en vakmanschap op maat.


Stuc- en Schilderwerk van Topniveau

XOOC is uw specialist voor hoogwaardig stukadoor en schilderwerk. Of u nu een luxe afwerking wenst of standaard strakke wanden, ons werk is altijd uniek en van de hoogste kwaliteit. Met diensten uitgebreid over Zoetermeer, Den Haag, en Wassenaar, bieden we ook isolatiewerk en tegelwerk door ervaren tegelzetters voor een complete woningtransformatie.


Uw Klus, Onze Ambacht

Van timmerwerk door een vakkundige timmerman tot op maat gemaakte dakkapellen, XOOC vertaalt uw wensen naar werkelijkheid. Onze elektricien levert superieur elektrawerk, terwijl onze dakdekker ervoor zorgt dat uw huis goed is geïsoleerd en beschermd. Zoek niet verder voor een klusjesman in Bleiswijk of een klusbedrijf in Den Haag, wij zijn uw ultieme partner voor elk project, groot of klein.

Design

Heeft u hulp nodig bij het ontwerp? Wij kijken graag met u mee. Wij kunnen met u meedenken, maar u ook voorzien van een totaal ontwerp. 

Contacteer Ons:

Zit uw klus er niet bij of wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen?

Neem dan nu contact met ons op:
Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.


XOOC  is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en omgeving.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn