XOOC Diensten 

Bij XOOC verwelkomen we elk project met open armen. Of je nu een omvangrijke woningrenovatie wilt of gewoon wat kleine klusjes in huis, we zijn volledig toegewijd om jouw woonwensen te vervullen. Met een team van gepassioneerde experts die streven naar perfectie, nemen we jouw wensen serieus en doen ons uiterste best om ze te realiseren. Met ons uitgebreide scala aan diensten hopen we aan al je woonbehoeften te kunnen voldoen. Staat jouw specifieke wens er niet bij? Bel ons dan gerust, want we kunnen nog veel meer voor je betekenen.

Wij lichten graag de meest gevraagde diensten voor u toe.

Aan- en Uitbouw of (draag) muren uitbreken

Breid uw leefruimte uit en voeg karakter en woning waarde toe aan uw huis met onze aan- en uitbouwmogelijkheden. XOOC kan u ondersteunen met het ontwerp, constructie berekeningen, vergunningen, de verbouwing en afwerking.

Badkamer, Toilet en Keuken Renovatie

Van keukenvoorbereiding tot afwerking en installatie. Nieuwe badkamer? Wij verzorgen alles. Liever geen voegen meer in uw keuken of badkamer, maar wel een chique afwerking? Denk dan aan Beton Ciré of Italiaans sierstuk. Een prachtige, duurzame luxe afwerking met veel comfort.

Stukadoor en Schilder

Geniet van strak gestukte en geschilderde of gespoten wanden en plafonds. Tot in perfectie afgewerkt. Liever een luxe unieke afwerking? Denkt u dan eens aan Italiaans stukwerk, marmerstuk, stucco, sier- en decoratieve kunstwerken. Elk project is uniek,  one-of-a-kind en door u samen te stellen. Zeer geschikt voor sanitaire ruimtes.

Tegelzetter

Wanden, vloeren, badkamers, keukens. Of het nu de standaard tegels zijn of de Portugese, Marokkaanse tegels. Wij streven naar perfectie tot in het kleinste detail. Ook met unieke maten en vormen kunt u bij ons terecht. Onze tegelzetters zijn echte vakmannen.

Loodgieter en Elektricien

Groepenkast vervangen of uitbreiden? Elektra vernieuwen. Radiatoren vervangen of ander leiding werk. Onze vakmannen zijn u van dienst.  Ook met een vloerverwarming kunt u bij ons terecht.

Isoleren woning en Dakdekker.

Houd uw woning energiezuinig, milieu vriendelijk en beschermd tegen de elementen. Informeer naar de mogelijkheden.

Timmerman

Of u nu een zolderverbouwing wenst, kasten op maat of een buiten overkapping. Onze timmermannen zijn experts en weten uw wensen om te toveren in realiteit. 

Design

Heeft u hulp nodig bij het ontwerp? Wij kijken graag met u mee. Wij kunnen met u meedenken, maar u ook voorzien van een totaal ontwerp. 

Contacteer Ons:

Zit uw klus er niet bij of wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen?

Neem dan nu contact met ons op:
Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.


XOOC  is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en omgeving.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn