XOOC

Het bedrijf voor al uw klussen en renovatie projecten!

XOOC waardeert uw recensies. Dank voor uw tijd. 

 

RECENSIES

20 berichten op 4 pagina's
Brenda & Pim Geurts
02-03-23 15:43:07
Ik zocht een aannemer met alles onder één dak zodat ik niet hoefde te werken met verschillende bedrijven. Best een uitdaging om zo’n partij te vinden en helemaal om er een te vinden waar je direct vertrouwen in hebt. Nou, ik kan je garanderen: XOOC is zo’n partij! Wat een verademing. Super professionele en nette mensen allemaal. Een greep uit de door hen uitgevoerde werkzaamheden: mijn muren en plafond zijn fantastisch gestuct, gespoten en afgewerkt, al het leidingwerk voor mijn nieuwe keuken is perfect voorbereid, een door lekkage aangetaste grote koof is vervangen, nieuwe groepenkast deskundig aangelegd, al mijn schakelmateriaal is vernieuwd en een ruitje dat door ons eigen toedoen sneuvelde werd direct hersteld. Rekening houdend met deadlines hebben ze alle werkzaamheden perfect ingepland en zijn ze een baken van vertrouwen en rust in de rommelige periode die een ingrijpende verbouwing nu eenmaal is. De communicatie met Ferrand, Samantha en alle andere collega’s is ronduit fantastisch. Iedereen denkt mee en is initiatiefrijk, iedereen komt de afspraken na en alles wordt onderling met elkaar afgestemd. XOOC is zeldzaam goed.
Super bedankt voor alles!
Astrid de Ruiter
02-11-22 11:17:20
Xooc heeft al meerdere klussen in onze woning uitgevoerd. Zo zijn oa alle muren in de woning super strak gestuct en daarna gespoten. Communicatie verloopt snel en heel prettig! Xooc denkt met je mee en draagt goede ideeën aan. Niks is teveel moeite! Voor volgende klussen komen we zeker weer terug bij Xooc!
Marco V
18-07-21 16:41:56
Een geluk bij een ongeluk : beroep op XOOC aanvankelijk gedaan voor een ingewikkelde herstelling na waterschade in een woning (loodgieterij, tegelwerk, parketvloer). Prima resultaten, ook bij een tweede klus (loodgieterij).
Duidelijke communicatie, proactief, oplossingsgericht, vak-­man-­én-­vrouwschap.­..­ professionelen.
Voorbeeldig en hoe het zou altijd moeten. Hartelijk bedankt.
Charly S.
18-05-21 13:31:08
XOOC heeft voor ons een vrij grote uitbouw gerealiseerd en wij zijn er meer dan over te spreken. Dit is de derde maal dat wij een uitbouw hebben gerealiseerd maar de eerste keer dat alles naar wens verliep. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn, meedenken, snel schakelen bij tegenslagen, ons goed op de hoogte hebben gehouden, zeer netjes en schoon werken en top kwaliteit leveren en niet te vergeten binnen de afgesproken tijd opleveren. Voor ons geen andere aannemers meer. Kudos voor het hele team!
Anja Spaargaren
04-05-21 11:05:55
De communicatie met Samantha verliep erg prettig, en alles ging vlot en volgens afspraak. Vincent heeft perfect stukwerk geleverd en wij zijn super blij met het resultaat! We kunnen Xooc van harte aanbevelen.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram