XOOC Recensies 

Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek zelf waarom kiezen voor XOOC een goed idee is. Liever een onafhankelijk bron? Kijkt u dan op google review. Wij linken u graag door. 


Google Review

 

RECENSIES

22 berichten op 5 pagina's
Nora Eveline
17-05-24 10:41:47
Ik raad Xooc zeker aan!
Netjes en snel gewerkt en super mooi geworden!
Dus betrouwbaar en prettig contact!
Monika Goelela
05-10-23 13:15:56
Beste XOOC, Ferrand & Samantha en de rest van jullie team. Ik wil jullie enorm bedanken voor mijn totale woning renovatie. Ik heb het in het verleden al eens geprobeerd met andere aannemers maar dat liep niet zoals gepland. Bij jullie is de communicatie heel fijn en alles wordt overlegd en besproken. Jullie geven het gevoel van vertrouwen, iets wat een klant zoals ik echt nodig had tijdens het proces. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. En wil jullie nogmaals heel erg bedanken jullie zijn echt een top team. Liefs Monika
Brenda & Pim Geurts
02-03-23 15:43:07
Ik zocht een aannemer met alles onder één dak zodat ik niet hoefde te werken met verschillende bedrijven. Best een uitdaging om zo’n partij te vinden en helemaal om er een te vinden waar je direct vertrouwen in hebt. Nou, ik kan je garanderen: XOOC is zo’n partij! Wat een verademing. Super professionele en nette mensen allemaal. Een greep uit de door hen uitgevoerde werkzaamheden: mijn muren en plafond zijn fantastisch gestuct, gespoten en afgewerkt, al het leidingwerk voor mijn nieuwe keuken is perfect voorbereid, een door lekkage aangetaste grote koof is vervangen, nieuwe groepenkast deskundig aangelegd, al mijn schakelmateriaal is vernieuwd en een ruitje dat door ons eigen toedoen sneuvelde werd direct hersteld. Rekening houdend met deadlines hebben ze alle werkzaamheden perfect ingepland en zijn ze een baken van vertrouwen en rust in de rommelige periode die een ingrijpende verbouwing nu eenmaal is. De communicatie met Ferrand, Samantha en alle andere collega’s is ronduit fantastisch. Iedereen denkt mee en is initiatiefrijk, iedereen komt de afspraken na en alles wordt onderling met elkaar afgestemd. XOOC is zeldzaam goed.
Super bedankt voor alles!
Astrid de Ruiter
02-11-22 11:17:20
Xooc heeft al meerdere klussen in onze woning uitgevoerd. Zo zijn oa alle muren in de woning super strak gestuct en daarna gespoten. Communicatie verloopt snel en heel prettig! Xooc denkt met je mee en draagt goede ideeën aan. Niks is teveel moeite! Voor volgende klussen komen we zeker weer terug bij Xooc!
Marco V
18-07-21 16:41:56
Een geluk bij een ongeluk : beroep op XOOC aanvankelijk gedaan voor een ingewikkelde herstelling na waterschade in een woning (loodgieterij, tegelwerk, parketvloer). Prima resultaten, ook bij een tweede klus (loodgieterij).
Duidelijke communicatie, proactief, oplossingsgericht, vak-­man-­én-­vrouwschap.­..­ professionelen.
Voorbeeldig en hoe het zou altijd moeten. Hartelijk bedankt.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn