XOOC Recensies 

Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek zelf waarom kiezen voor XOOC een goed idee is. Liever een onafhankelijk bron? Kijkt u dan op google review. Wij linken u graag door. 


Google Review

 

RECENSIES

22 berichten op 3 pagina's
Nora Eveline
17-05-24 10:41:47
Ik raad Xooc zeker aan!
Netjes en snel gewerkt en super mooi geworden!
Dus betrouwbaar en prettig contact!
Monika Goelela
05-10-23 13:15:56
Beste XOOC, Ferrand & Samantha en de rest van jullie team. Ik wil jullie enorm bedanken voor mijn totale woning renovatie. Ik heb het in het verleden al eens geprobeerd met andere aannemers maar dat liep niet zoals gepland. Bij jullie is de communicatie heel fijn en alles wordt overlegd en besproken. Jullie geven het gevoel van vertrouwen, iets wat een klant zoals ik echt nodig had tijdens het proces. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. En wil jullie nogmaals heel erg bedanken jullie zijn echt een top team. Liefs Monika
Brenda & Pim Geurts
02-03-23 15:43:07
Ik zocht een aannemer met alles onder één dak zodat ik niet hoefde te werken met verschillende bedrijven. Best een uitdaging om zo’n partij te vinden en helemaal om er een te vinden waar je direct vertrouwen in hebt. Nou, ik kan je garanderen: XOOC is zo’n partij! Wat een verademing. Super professionele en nette mensen allemaal. Een greep uit de door hen uitgevoerde werkzaamheden: mijn muren en plafond zijn fantastisch gestuct, gespoten en afgewerkt, al het leidingwerk voor mijn nieuwe keuken is perfect voorbereid, een door lekkage aangetaste grote koof is vervangen, nieuwe groepenkast deskundig aangelegd, al mijn schakelmateriaal is vernieuwd en een ruitje dat door ons eigen toedoen sneuvelde werd direct hersteld. Rekening houdend met deadlines hebben ze alle werkzaamheden perfect ingepland en zijn ze een baken van vertrouwen en rust in de rommelige periode die een ingrijpende verbouwing nu eenmaal is. De communicatie met Ferrand, Samantha en alle andere collega’s is ronduit fantastisch. Iedereen denkt mee en is initiatiefrijk, iedereen komt de afspraken na en alles wordt onderling met elkaar afgestemd. XOOC is zeldzaam goed.
Super bedankt voor alles!
Astrid de Ruiter
02-11-22 11:17:20
Xooc heeft al meerdere klussen in onze woning uitgevoerd. Zo zijn oa alle muren in de woning super strak gestuct en daarna gespoten. Communicatie verloopt snel en heel prettig! Xooc denkt met je mee en draagt goede ideeën aan. Niks is teveel moeite! Voor volgende klussen komen we zeker weer terug bij Xooc!
Marco V
18-07-21 16:41:56
Een geluk bij een ongeluk : beroep op XOOC aanvankelijk gedaan voor een ingewikkelde herstelling na waterschade in een woning (loodgieterij, tegelwerk, parketvloer). Prima resultaten, ook bij een tweede klus (loodgieterij).
Duidelijke communicatie, proactief, oplossingsgericht, vak-­man-­én-­vrouwschap.­..­ professionelen.
Voorbeeldig en hoe het zou altijd moeten. Hartelijk bedankt.
Charly S.
18-05-21 13:31:08
XOOC heeft voor ons een vrij grote uitbouw gerealiseerd en wij zijn er meer dan over te spreken. Dit is de derde maal dat wij een uitbouw hebben gerealiseerd maar de eerste keer dat alles naar wens verliep. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn, meedenken, snel schakelen bij tegenslagen, ons goed op de hoogte hebben gehouden, zeer netjes en schoon werken en top kwaliteit leveren en niet te vergeten binnen de afgesproken tijd opleveren. Voor ons geen andere aannemers meer. Kudos voor het hele team!
Anja Spaargaren
04-05-21 11:05:55
De communicatie met Samantha verliep erg prettig, en alles ging vlot en volgens afspraak. Vincent heeft perfect stukwerk geleverd en wij zijn super blij met het resultaat! We kunnen Xooc van harte aanbevelen.
Dhieradj & Sylvana Sewnandan
02-05-21 23:08:13
Xooc heeft voor ons een dakkapel en vliering geplaatst en een kast voor de wasmachine/droger gebouwd om gelijk de cv te verbergen. We hadden het ons niet anders kunnen voorstellen en zijn hartstikke tevreden met het resultaat. Er wordt fijn meegedacht, op elke detail wordt gelet, werken erg schoon en leveren echt kwaliteit. We zijn volledig ontzorgt en hebben tijdens de verbouwing van twee weken (binnen de planning) gewoon (thuis) door kunnen werken. Wij willen jullie enorm bedanken! Mochten wij in de toekomst een nieuwe verbouwing/projectje hebben, dan komen wij zeker terug!
Mark Velthoven
23-03-21 10:18:45
Xooc heeft onze volledige woning gerenoveerd. Van zolder / dakkapel tot kelder. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn, oplossingsgericht en zeer netjes werken. Ze denken echt mee. Wat we totaal niet hadden verwacht met zo een groot project was dat deadlines zouden worden gehaald. Maar dat is zeker gelukt! Hier en daar liepen zaken minimaal uit, maar dan werd het elders weer opgeschaald en ingehaald. Ze waren niet perse de goedkoopste, overigens zeker ook niet de duurste, maar hoe strak dit verliep zonder dat jezelf met weet ik niet hoeveel partijen die niet reageren aan tafel moet was het zeker elke euro waard. We kunnen niet anders zeggen. Echt strak geregeld. Dank voor jullie goede zorgen en wij komen zeker terug, mochten we ooit gaan verhuizen. We gaan nu eerst genieten van onze mooie woning.
Leen
15-02-21 14:57:23
XOOC heeft uitstekend werk geleverd bij de volledige renovatie van mijn woning. Samantha communiceert uitstekend over elke fase in het proces. De planning loopt op rolletjes en deadlines worden zelfs ten tijde van de corona uitdaging gehaald. De mannen op de werkvloer zijn stuk voor stuk specialisten. Ze zijn beleefd en werken schoon. Echt heel fijn om ze je huis te kunnen toevertrouwen. De eerste is af, nu de tweede.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn