XOOC Recensies 

Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek zelf waarom kiezen voor XOOC een goed idee is. Liever een onafhankelijk bron? Kijkt u dan op google review. Wij linken u graag door. 


Google Review

 

RECENSIES

22 berichten op 5 pagina's
Charly S.
18-05-21 13:31:08
XOOC heeft voor ons een vrij grote uitbouw gerealiseerd en wij zijn er meer dan over te spreken. Dit is de derde maal dat wij een uitbouw hebben gerealiseerd maar de eerste keer dat alles naar wens verliep. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn, meedenken, snel schakelen bij tegenslagen, ons goed op de hoogte hebben gehouden, zeer netjes en schoon werken en top kwaliteit leveren en niet te vergeten binnen de afgesproken tijd opleveren. Voor ons geen andere aannemers meer. Kudos voor het hele team!
Anja Spaargaren
04-05-21 11:05:55
De communicatie met Samantha verliep erg prettig, en alles ging vlot en volgens afspraak. Vincent heeft perfect stukwerk geleverd en wij zijn super blij met het resultaat! We kunnen Xooc van harte aanbevelen.
Dhieradj & Sylvana Sewnandan
02-05-21 23:08:13
Xooc heeft voor ons een dakkapel en vliering geplaatst en een kast voor de wasmachine/droger gebouwd om gelijk de cv te verbergen. We hadden het ons niet anders kunnen voorstellen en zijn hartstikke tevreden met het resultaat. Er wordt fijn meegedacht, op elke detail wordt gelet, werken erg schoon en leveren echt kwaliteit. We zijn volledig ontzorgt en hebben tijdens de verbouwing van twee weken (binnen de planning) gewoon (thuis) door kunnen werken. Wij willen jullie enorm bedanken! Mochten wij in de toekomst een nieuwe verbouwing/projectje hebben, dan komen wij zeker terug!
Mark Velthoven
23-03-21 10:18:45
Xooc heeft onze volledige woning gerenoveerd. Van zolder / dakkapel tot kelder. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn, oplossingsgericht en zeer netjes werken. Ze denken echt mee. Wat we totaal niet hadden verwacht met zo een groot project was dat deadlines zouden worden gehaald. Maar dat is zeker gelukt! Hier en daar liepen zaken minimaal uit, maar dan werd het elders weer opgeschaald en ingehaald. Ze waren niet perse de goedkoopste, overigens zeker ook niet de duurste, maar hoe strak dit verliep zonder dat jezelf met weet ik niet hoeveel partijen die niet reageren aan tafel moet was het zeker elke euro waard. We kunnen niet anders zeggen. Echt strak geregeld. Dank voor jullie goede zorgen en wij komen zeker terug, mochten we ooit gaan verhuizen. We gaan nu eerst genieten van onze mooie woning.
Leen
15-02-21 14:57:23
XOOC heeft uitstekend werk geleverd bij de volledige renovatie van mijn woning. Samantha communiceert uitstekend over elke fase in het proces. De planning loopt op rolletjes en deadlines worden zelfs ten tijde van de corona uitdaging gehaald. De mannen op de werkvloer zijn stuk voor stuk specialisten. Ze zijn beleefd en werken schoon. Echt heel fijn om ze je huis te kunnen toevertrouwen. De eerste is af, nu de tweede.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn