Professionele Toilet en Badkamer Renovatie door XOOC

Bij XOOC omarmen we onze passie voor het creëren van badkamers die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Een badkamer is tegenwoordig meer dan alleen een plek om jezelf op te frissen; het is vaak een toevluchtsoord van rust na een lange werkdag. Een oase van sfeer en ontspanning. Bij XOOC leveren we niet alleen badkamers en toiletten, maar creëren we ook ware designstukken, indien gewenst met uniek Italiaans stukwerk als finishing touch. Door het unieke ontwerp en het materiaal geeft het een warme uitstraling, voeg loze afwerking en is het eenvoudig schoon te houden, wat een gevoel van pure luxe toevoegt aan uw ruimte. Wil je een volledig betegelde badkamer of beiden combineren dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Wij werken met o.a. Wall2Floor, Concrete, Tadelakt, Beton Ciré. 

Wilt u niet een complete badkamerrenovatie, maar slechts enkele aanpassingen met een beperkt budget? Onze ervaren badkamermonteurs staan voor u klaar. Bij XOOC geloven we in het realiseren van uw badkamerdromen, ongeacht de omvang van uw project. Laat ons uw visie tot leven brengen en transformeer uw badkamer in een oase van schoonheid en comfort. Ontdek de mogelijkheden met XOOC voor uw badkamer- en toiletdesigns.


Onze Diensten:

 Demonteren en afvoeren

 Vloerstorten, afschot maken


 Verlaagd plafond


 Loodgieters werkzaamheden


 Egaliseren wanden

 

 Schilderen

 

 Elektra aanleggen

 

 Tegelen

 

 Afmonteren

 

 Vloerverwarming aanleggen

 

 Beton Ciré, Tadelakt, Wall2Floor 

 

  En meer....

 

Volledige Badkamerrenovaties: Van het slopen van de oude badkamer tot het plaatsen van gloednieuwe armaturen en tegels, wij kunnen het volledige proces voor u beheren. Uw droombadkamer wordt werkelijkheid, ongeacht de omvang van het project.

Badkamer en Toilet Onderhoud en Reparaties: Heeft u specifieke problemen met uw badkamer, zoals een beschadigde douchecabine of een lekkende kraan? Wij lossen deze kwesties snel en efficiënt op, zelfs als het om kleine reparaties gaat.

Toiletrenovaties: Onze vakmensen kunnen ook uw toilet transformeren tot een ruimte die zowel stijlvol als comfortabel is. We zorgen ervoor dat elk detail klopt, van het sanitair tot de verlichting.

Professioneel Ontwerp: Als u hulp nodig heeft bij het ontwerpen van uw badkamer of toilet, staan onze badkamerspecialisten voor u klaar. We luisteren naar uw wensen en behoeften en creëren een ontwerp dat perfect bij u past.

Laat XOOC uw partner zijn bij het realiseren van uw droombadkamer!

Contacteer Ons:
Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie over onze diensten ontvangen?


Neem dan nu contact met ons op:

Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.


XOOC is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en omgeving

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn