Over XOOC

Bouwen met Passie, Service met Toewijding

Bij XOOC zijn we niet zomaar een aannemers- en bouwbedrijf; we zijn een team van gepassioneerde specialisten die geloven in het leveren van kwaliteit, helderheid en gemak aan onze gewaardeerde klanten. XOOC is opgericht vanuit de wens om de klant alles onder één dak te kunnen bieden en de meest voorkomende stress factoren tijdens een verbouwing zoveel mogelijk voor de klant, maar ook ons zelf te elimineren. 

We wilden de bouwervaring transformeren en klanten een betere en volledigere service bieden. We wilden bouwen aan iets bijzonders. Omdat te kunnen werkstellingen hebben wij uitvoerig geluisterd naar onze klanten en de ervaringen die ze in het algemeen hadden met bouw-, klus- en aannemersbedrijven. 

Overal waar problemen waren ontstaan was de feedback hetzelfde; slechte bereikbaarheid, planning en communicatie. Te weinig kennis van zaken, garantie onduidelijkheden, ondoorzichtige facturen of teveel facturen van verschillende partijen en teveel zelf moeten regelen.

Wij hebben bij XOOC hier heel hard aan gewerkt en maken hiermee het verschil in de markt en daar zijn we heel trots op. 

Bij XOOC krijgt u:

Eén Aanspreekpunt: We begrijpen het belang van duidelijke communicatie. Bij XOOC is er altijd iemand bereikbaar. Op kantoor of de werkvloer. U heeft één aanspreekpunt op kantoor en één aanspreekpunt op de werkplaats, wat zorgt voor een soepele en efficiënte samenwerking. Zo houden we iedereen up-to-date en blijft u betrokken bij de werkzaamheden. 

Duidelijke Offertes en Facturen: Wij geloven in transparantie. Onze offertes en facturen zijn duidelijk en eerlijk, en we bieden concurrerende tarieven zonder verborgen kosten.

Garantie op Kwaliteit: We werken alleen met specialisten op hun vakgebied en zijn trots op ons vakmanschap. We zijn er volledig van overtuigd dat we hoogwaardig werk leveren en bieden daarom garantie op al onze werkzaamheden.

Strakke Planning: Een goed georganiseerde planning is essentieel voor elk project. Bij XOOC garanderen we een strakke doorlopende planning, zodat uw project op tijd wordt afgerond.

Door onze krachten te bundelen, zijn we erin geslaagd om deze doelen te bereiken en onze klanten een naadloze bouwervaring te bieden.

Waarom XOOC?

  • Eén Aanspreekpunt: Bij ons heeft u altijd één contactpersoon die uw project van begin tot eind beheert.
  • Vakmanschap: Ons team bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring in de bouwsector.
  • Transparante Prijzen: Geen verrassingen, alleen eerlijke en competitieve tarieven.
  • Duidelijkheid: We bespreken graag met u of u per uur of per project wilt factureren. Als er onzekerheden zijn,      zullen we dit transparant met u communiceren.

Bij XOOC streven we ernaar om al uw bouwbehoeften te vervullen zonder onverwachte verrassingen. We geloven in helderheid en kwaliteit, zodat alle betrokken partijen tevreden kunnen terugkijken op een succesvol project.
Heeft u vragen over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. Bij XOOC staan we altijd voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Contacteer Ons:
Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie over onze diensten ontvangen?

Neem dan nu contact met ons op:
Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.


XOOC  is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en omgeving.

 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn