Terug naar fotogallerij

Vakkundige Tegelzetter voor Wandtegels, Badkamertegels, Vloertegels en Meer

Bij ons bent u verzekerd van ervaren tegelzetters met een ongeëvenaarde expertise in het plaatsen van diverse soorten tegels, waaronder wandtegels, badkamertegels, vloertegels, terrastegels, keukentegels, en zelfs openhaarden en andere speciale objecten.

Onze Tegelzetters:
Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie in het leveren van topkwaliteit tegelwerk, hebben we een stevige naam opgebouwd. Elk project benaderen we met uiterste zorg en precisie om jou te voorzien van perfecte resultaten. Of het nu gaat om visgraattegels, visschubbentegels, hexagonale tegels of andere ingewikkelde patronen, onze tegelzetters deinzen nergens voor terug.

Onze Diensten:
Wandtegels, badkamertegels, vloertegels en meer: We beheersen de kunst van het nauwkeurig plaatsen van tegels in elke hoek van jouw huis of bedrijf. 

Maatwerk Tegelprojecten: Heb je specifieke ideeën of unieke ontwerpen in gedachten? Wij realiseren op maat gemaakte tegelprojecten die aan al jouw verwachtingen voldoen.

Particuliere en Zakelijke Klanten: Of het nu gaat om kleine renovaties of grootschalige projecten, wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze Portfolio:
Hieronder vindt u een selectie van enkele van onze voltooide projecten om u een indruk te geven van onze vakmanschap. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven er altijd naar om uw visie tot leven te brengen.

Kies voor de tegelzetters van XOOC!

Contacteer Ons:
Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie over onze diensten ontvangen?


Neem dan nu contact met ons op:
Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.


XOOC is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en  omgeving 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn