Terug naar fotogallerij

Vakkundige Timmerman in Houtbewerking en Creatieve Oplossingen

Bij XOOC zijn we niet alleen gespecialiseerd in traditioneel timmerwerk, maar ook in het leveren van op maat gemaakte, creatieve oplossingen die perfect passen bij uw visie. Wij geloven dat maatwerk het hart van ons vakmanschap is en bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw unieke ideeën tot leven te brengen.

Op Maat Gemaakt:
Eén van de meest bevredigende aspecten van ons werk is het creëren van op maat gemaakte stukken. Hier krijgen onze getalenteerde vakmensen de kans om hun creativiteit en vaardigheden ten volle te benutten. Of het nu gaat om het vervaardigen van prachtige dakkapellen die perfect passen bij de stijl van uw huis, of het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte meubels die naadloos in uw leefruimte passen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Unieke Wensen en Ontwerpen:
Misschien bent u op zoek naar iets speciaals. Bij XOOC draaien we onze hand niet om voor unieke projecten. Of u nu droomt van een op maat gemaakte eettafel, bank, tv-meubel of andere unieke houten creaties, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op om uw unieke wensen te bespreken.

Ontwerphulp:
Als u minder creatief bent of hulp nodig heeft bij het ontwerpen van uw project, staan wij tot uw dienst. Onze ervaren timmerman komt graag bij u langs om uw ideeën, maten en materialen te bespreken. Samen werken we aan een ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Kies voor XOOC - Uw Partner in Timmerwerk op Maat

Contacteer Ons:
Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie over onze diensten ontvangen?


Neem dan nu contact met ons op:
Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.


XOOC is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en  omgeving

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn