Terug naar fotogallerij

Professioneel Bedrijfspand Afbouwen door XOOC

Bij XOOC zijn we toegewijd aan het creëren van bedrijfsomgevingen die perfect passen bij uw visie en behoeften. Met onze ruime ervaring en expertise in het afbouwen van bedrijfspanden bieden wij u een complete oplossing voor uw project, ongeacht de omvang.

Onze Diensten:

Complete Afbouwprojecten: Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de afwerking van uw bedrijfspand, van het interieurontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Onze vakmensen zorgen voor een naadloze uitvoering, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail.
Kantoorinrichting: Wij begrijpen dat een doordachte kantoorindeling de productiviteit kan verhogen en de werkomgeving kan verbeteren. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van efficiënte werkplekken.
Maatwerkoplossingen: Elk bedrijf is uniek, en wij passen onze diensten aan uw specifieke eisen aan. Of u nu op zoek bent naar moderne interieurconcepten, duurzame materialen, of speciale aanpassingen, wij hebben de vaardigheden om uw visie tot leven te brengen.

Onze Projecten:

Bekijk enkele van onze recent voltooide projecten om een idee te krijgen van ons vakmanschap en onze veelzijdigheid in het afbouwen van bedrijfspanden.

Waarom XOOC:
Met een bewezen staat van dienst en een team van toegewijde professionals streven wij ernaar om uw verwachtingen te overtreffen bij elke opdracht. Ons doel is om niet alleen prachtige bedrijfsruimtes te creëren, maar ook om uw bedrijf te helpen gedijen.

Bij XOOC staan we klaar om uw visie voor uw bedrijfspand te realiseren. Samen creëren we een inspirerende en functionele werkruimte die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen.

XOOC kan o.a. de volgende zaken voor u realiseren: 

 

Coatingvloer

 

 

Aanleg internet

 

 

Toilet

 

 

Airco

 

 

Leidingwerk

 

 

Keuken

 

 

Zonnepanelen

 

 

Wanden plaatsen en isoleren

 

 

Afbouwkantoor

 

 

Elektra

 

 

Systeem plafond

 

 

Interieurbouw

 

 

Contacteer Ons:
Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie over onze diensten ontvangen?


Neem dan nu contact met ons op:
Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.

XOOC is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en omgeving

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn