XOOC

Het bedrijf voor al uw klussen en renovatie projecten!

Keuken

Heeft u ideeën om uw keuken te renoveren of volledig te vervangen dan zijn er tal van mogelijkheden. U kunt kiezen voor een complete vervanging van uw keuken of voor het renoveren van de bestaande keuken. 

Onze keukenmonteurs kunnen het allemaal. Indien u ervoor kiest een nieuwe keuken te plaatsen dan is dit een grotere verbouwing. Het voordeel is dat u een hele nieuwe indeling, uiterlijk en materialen kunt kiezen van uw keuken.

 Een goedkopere en snellere oplossing is het renoveren van uw bestaande keuken. Uw bestaande keuken krijgt hierbij een compleet nieuw jasje. Denkt u hierbij aan een nieuwe kleur tegels, kastdeurtjes, plafond, werkblad en eventueel de vloer. 

U kunt er ook voor kiezen om uw keuken over te laten spuiten. Vaak is dit in een kortere tijd te realiseren. U ondervind minder ongemak en het is geschikt voor een kleiner budget.

 XOOC kan u helpen met het plannen van de best passende oplossing voor u. Of het nu een nieuwe keuken wordt of een keukenrenovatie wij kunnen uw wensen realiseren. Vul ons contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram