Keukenrenovatie, design of keuken voorbereiding bij XOOC bent u op het juiste adres.

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het voorbereiden van uw nieuwe keuken of het upgraden van uw bestaande keuken? XOOC staat voor u klaar. Wij verzorgen niet alleen de installatie van apparatuur, maar ook het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast. Daarnaast kunnen wij ook elektra, waterleidingen en afvoeren plaatsen volgens het leidingschema, zodat uw keukenproject van begin tot eind soepel verloopt. In moderne keukens, zijn verlichte kooflijsten en verlaagde plafonds bijna onmisbaar geworden. Ook hiervoor bieden wij deskundige oplossingen. Vertrouw op XOOC voor een vlekkeloze keukenervaring! 

Korting:

Wist u dat XOOC ook voordelige keukens en apparatuur kan leveren? Ontdek onze aantrekkelijke tarieven voor hoogwaardige keukenproducten en apparatuur

Nieuwe Keuken? Welke Specialist heeft u nodig? 

Loodgieter

Timmerman

Vloeren specialist

Elektricien

Schilder

Keuken monteur

Stukadoor

Tegelzetter

en meer....

Maak van uw keukenrenovatie een vlotte en stressvrije ervaring met onze professionele voorbereidende diensten. Ons deskundig team staat klaar om uw keukenruimte perfect voor te bereiden voor de installatie. Van sloop tot loodgieterswerk en elektrische voorbereiding, wij nemen alle zorgen uit handen. Laat ons uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!

Een goedkopere en snellere oplossing is het renoveren van uw bestaande keuken. Uw bestaande keuken krijgt hierbij een compleet nieuw jasje. Denkt u hierbij aan een nieuwe kleur tegels, kastdeurtjes, plafond, werkblad en eventueel de vloer. 

Bestaande Keuken Renoveren of toch een nieuwe keuken?

XOOC kan u helpen met het kiezen van de best passende oplossing voor u. Of het nu een nieuwe keuken wordt of een keukenrenovatie wij kunnen u begeleiden in uw keuze en uw wensen helpen te realiseren. 

Contacteer Ons:

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen, of meer informatie over onze diensten ontvangen?


Neem dan nu contact met ons op:
Vul ons contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur tijdens kantooruren.
Bel ons direct tijdens kantooruren op 079-5002527.

XOOC  is uw betrouwbare bouwbedrijf en klusbedrijf in de Randstad. U vindt ons o.a. in Den Haag, Wassenaar, Delft, Zoetermeer, Bleiswijk, Waddinxveen, Boskoop, Rotterdam en omgeving.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn