XOOC Recensies 

Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek zelf waarom kiezen voor XOOC een goed idee is. Liever een onafhankelijk bron? Kijkt u dan op google review. Wij linken u graag door. 


Google Review

 

RECENSIES

22 berichten op 2 pagina's
Nora Eveline
17-05-24 10:41:47
Ik raad Xooc zeker aan!
Netjes en snel gewerkt en super mooi geworden!
Dus betrouwbaar en prettig contact!
Monika Goelela
05-10-23 13:15:56
Beste XOOC, Ferrand & Samantha en de rest van jullie team. Ik wil jullie enorm bedanken voor mijn totale woning renovatie. Ik heb het in het verleden al eens geprobeerd met andere aannemers maar dat liep niet zoals gepland. Bij jullie is de communicatie heel fijn en alles wordt overlegd en besproken. Jullie geven het gevoel van vertrouwen, iets wat een klant zoals ik echt nodig had tijdens het proces. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. En wil jullie nogmaals heel erg bedanken jullie zijn echt een top team. Liefs Monika
Brenda & Pim Geurts
02-03-23 15:43:07
Ik zocht een aannemer met alles onder één dak zodat ik niet hoefde te werken met verschillende bedrijven. Best een uitdaging om zo’n partij te vinden en helemaal om er een te vinden waar je direct vertrouwen in hebt. Nou, ik kan je garanderen: XOOC is zo’n partij! Wat een verademing. Super professionele en nette mensen allemaal. Een greep uit de door hen uitgevoerde werkzaamheden: mijn muren en plafond zijn fantastisch gestuct, gespoten en afgewerkt, al het leidingwerk voor mijn nieuwe keuken is perfect voorbereid, een door lekkage aangetaste grote koof is vervangen, nieuwe groepenkast deskundig aangelegd, al mijn schakelmateriaal is vernieuwd en een ruitje dat door ons eigen toedoen sneuvelde werd direct hersteld. Rekening houdend met deadlines hebben ze alle werkzaamheden perfect ingepland en zijn ze een baken van vertrouwen en rust in de rommelige periode die een ingrijpende verbouwing nu eenmaal is. De communicatie met Ferrand, Samantha en alle andere collega’s is ronduit fantastisch. Iedereen denkt mee en is initiatiefrijk, iedereen komt de afspraken na en alles wordt onderling met elkaar afgestemd. XOOC is zeldzaam goed.
Super bedankt voor alles!
Astrid de Ruiter
02-11-22 11:17:20
Xooc heeft al meerdere klussen in onze woning uitgevoerd. Zo zijn oa alle muren in de woning super strak gestuct en daarna gespoten. Communicatie verloopt snel en heel prettig! Xooc denkt met je mee en draagt goede ideeën aan. Niks is teveel moeite! Voor volgende klussen komen we zeker weer terug bij Xooc!
Marco V
18-07-21 16:41:56
Een geluk bij een ongeluk : beroep op XOOC aanvankelijk gedaan voor een ingewikkelde herstelling na waterschade in een woning (loodgieterij, tegelwerk, parketvloer). Prima resultaten, ook bij een tweede klus (loodgieterij).
Duidelijke communicatie, proactief, oplossingsgericht, vak-­man-­én-­vrouwschap.­..­ professionelen.
Voorbeeldig en hoe het zou altijd moeten. Hartelijk bedankt.
Charly S.
18-05-21 13:31:08
XOOC heeft voor ons een vrij grote uitbouw gerealiseerd en wij zijn er meer dan over te spreken. Dit is de derde maal dat wij een uitbouw hebben gerealiseerd maar de eerste keer dat alles naar wens verliep. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn, meedenken, snel schakelen bij tegenslagen, ons goed op de hoogte hebben gehouden, zeer netjes en schoon werken en top kwaliteit leveren en niet te vergeten binnen de afgesproken tijd opleveren. Voor ons geen andere aannemers meer. Kudos voor het hele team!
Anja Spaargaren
04-05-21 11:05:55
De communicatie met Samantha verliep erg prettig, en alles ging vlot en volgens afspraak. Vincent heeft perfect stukwerk geleverd en wij zijn super blij met het resultaat! We kunnen Xooc van harte aanbevelen.
Dhieradj & Sylvana Sewnandan
02-05-21 23:08:13
Xooc heeft voor ons een dakkapel en vliering geplaatst en een kast voor de wasmachine/droger gebouwd om gelijk de cv te verbergen. We hadden het ons niet anders kunnen voorstellen en zijn hartstikke tevreden met het resultaat. Er wordt fijn meegedacht, op elke detail wordt gelet, werken erg schoon en leveren echt kwaliteit. We zijn volledig ontzorgt en hebben tijdens de verbouwing van twee weken (binnen de planning) gewoon (thuis) door kunnen werken. Wij willen jullie enorm bedanken! Mochten wij in de toekomst een nieuwe verbouwing/projectje hebben, dan komen wij zeker terug!
Mark Velthoven
23-03-21 10:18:45
Xooc heeft onze volledige woning gerenoveerd. Van zolder / dakkapel tot kelder. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat ze altijd bereikbaar zijn, oplossingsgericht en zeer netjes werken. Ze denken echt mee. Wat we totaal niet hadden verwacht met zo een groot project was dat deadlines zouden worden gehaald. Maar dat is zeker gelukt! Hier en daar liepen zaken minimaal uit, maar dan werd het elders weer opgeschaald en ingehaald. Ze waren niet perse de goedkoopste, overigens zeker ook niet de duurste, maar hoe strak dit verliep zonder dat jezelf met weet ik niet hoeveel partijen die niet reageren aan tafel moet was het zeker elke euro waard. We kunnen niet anders zeggen. Echt strak geregeld. Dank voor jullie goede zorgen en wij komen zeker terug, mochten we ooit gaan verhuizen. We gaan nu eerst genieten van onze mooie woning.
Leen
15-02-21 14:57:23
XOOC heeft uitstekend werk geleverd bij de volledige renovatie van mijn woning. Samantha communiceert uitstekend over elke fase in het proces. De planning loopt op rolletjes en deadlines worden zelfs ten tijde van de corona uitdaging gehaald. De mannen op de werkvloer zijn stuk voor stuk specialisten. Ze zijn beleefd en werken schoon. Echt heel fijn om ze je huis te kunnen toevertrouwen. De eerste is af, nu de tweede.
Gwen Llorca
28-06-20 21:41:26
XOOC did an amazing job in my house! Their team turned a renovation work which first seemed impossible into something possible. Thanks to their expertise the end result is perfect. The quality of their work is constant as well as their reliability. They think in terms of options and solutions which is very helpful as a customer in case of doubts. Their honesty about what can be done or not is valuable too. I strongly recommend XOOC. You will surely not be let down!
Huig Haasnoot
25-06-20 20:56:40
Via XOOC zijn klussen voor het met zink bekleden van dakkapel en vervangen zinken afdekkappen veranda uitstekend verricht. Daarnaast ben ik zeer tevreden over communicatie via en planning door Samantha. XOOC zal ik zeker aanbevelen.
Theo Haitjema
09-03-20 12:19:56
Zeer tevreden over Ferrand, Samantha en hun deskundige team! Alle toezeggingen stipt nagekomen, prima coördinatie van de verschillende werkzaamheden, heel netjes en schoon gewerkt, goed meegedacht, oplossingsgericht en behulpzaam. Heel open en hartelijke mensen!
Ursula Verweij
13-01-20 17:14:01
Het team van XOOC heeft uitstekend werk geleverd tijdens een intensieve verbouwing. Ik stelde het zeer op prijs dat zij met mij meedachten en met prima oplossingen kwamen. Ik kan XOOC zeker aanbevelen.
Ted van Berkel
10-12-18 09:45:54
XOOC heeft in opdracht van Feyenoord meegewerkt aan de Sinterklaas-actie. Zij kregen de taak een slaapkamer in enkele uren om te toveren in Feyenoord-stijl. Uiterst vakkundig en snel hebben zij enorm goed werk geleverd. Zeker een aanrader!
Erik Veldink
21-11-18 08:13:44
XOOC(Ferrand) heeft bij mij de zolder "verbouwd", groot deel huis geverfd en meerdere klussen die voorbij kwamen uitgevoerd. Dit absoluut naar zeer grote tevredenheid. XOOC levert prima kwaliteit en heeft prima, nette medewerkers. Niks is hun teveel.
Je hoeft maar een seintje te geven en Ferrand staat meteen voor je klaar.
Ivan Vandevivere
04-11-18 15:50:07
Een fantastische partner om mee samen te werken voor de plaatsing van onze katten- en hondenluiken.

Zorgzaam & stipt, we zijn steeds gerust als we een opdracht doorgeven aan XOOC.

Ivan - Tomsgates
Annemiek ten Bosch
02-11-18 17:47:14
Ferrand heeft diversen klussen bij mij gedaan.
Allemaal zeer vakkundig uitgevoerd.
Vriendelijk en behulpzaam.
Blij dat ik dit bedrijf heb gevonden.
Zeker een aanrader!
Rick Schoonbeek
22-09-18 07:37:05
Ferrand heeft naar volle tevredenheid onze schuurdeur breder gemaakt en een roldeur gemonteerd.
Erg mooi gedaan en een fijne man die hard werkt.
Het hele verloop van offerte tot eindresultaat is prima en duidelijk verlopen.
Nogmaals bedankt
Hans Cool
16-09-18 11:59:41
Xooc heeft bij ons een vlizotrap naar de vliering geinstalleerd. Jaren '30 woning, weinig ruimte voor plaatsing, oud houten plafond met balken, planken en riet. Geen makkelijke klus, maar uitstekend en netjes gedaan. Ook zeer prettig in contact, wij zijn heel tevreden!
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn