XOOC

Niet verder, wij kunnen u helpen!


RECENSIES

Gwen Llorca
28-06-20 21:41:26
XOOC did an amazing job in my house! Their team turned a renovation work which first seemed impossible into something possible. Thanks to their expertise the end result is perfect. The quality of their work is constant as well as their reliability. They think in terms of options and solutions which is very helpful as a customer in case of doubts. Their honesty about what can be done or not is valuable too. I strongly recommend XOOC. You will surely not be let down!
Huig Haasnoot
25-06-20 20:56:40
Via XOOC zijn klussen voor het met zink bekleden van dakkapel en vervangen zinken afdekkappen veranda uitstekend verricht. Daarnaast ben ik zeer tevreden over communicatie via en planning door Samantha. XOOC zal ik zeker aanbevelen.
Theo Haitjema
09-03-20 12:19:56
Zeer tevreden over Ferrand, Samantha en hun deskundige team! Alle toezeggingen stipt nagekomen, prima coördinatie van de verschillende werkzaamheden, heel netjes en schoon gewerkt, goed meegedacht, oplossingsgericht en behulpzaam. Heel open en hartelijke mensen!
Ursula Verweij
13-01-20 17:14:01
Het team van XOOC heeft uitstekend werk geleverd tijdens een intensieve verbouwing. Ik stelde het zeer op prijs dat zij met mij meedachten en met prima oplossingen kwamen. Ik kan XOOC zeker aanbevelen.
Ted van Berkel
10-12-18 09:45:54
XOOC heeft in opdracht van Feyenoord meegewerkt aan de Sinterklaas-actie. Zij kregen de taak een slaapkamer in enkele uren om te toveren in Feyenoord-stijl. Uiterst vakkundig en snel hebben zij enorm goed werk geleverd. Zeker een aanrader!
Erik Veldink
21-11-18 08:13:44
XOOC(Ferrand) heeft bij mij de zolder "verbouwd", groot deel huis geverfd en meerdere klussen die voorbij kwamen uitgevoerd. Dit absoluut naar zeer grote tevredenheid. XOOC levert prima kwaliteit en heeft prima, nette medewerkers. Niks is hun teveel.
Je hoeft maar een seintje te geven en Ferrand staat meteen voor je klaar.
Ivan Vandevivere
04-11-18 15:50:07
Een fantastische partner om mee samen te werken voor de plaatsing van onze katten- en hondenluiken.

Zorgzaam & stipt, we zijn steeds gerust als we een opdracht doorgeven aan XOOC.

Ivan - Tomsgates
Annemiek ten Bosch
02-11-18 17:47:14
Ferrand heeft diversen klussen bij mij gedaan.
Allemaal zeer vakkundig uitgevoerd.
Vriendelijk en behulpzaam.
Blij dat ik dit bedrijf heb gevonden.
Zeker een aanrader!
Rick Schoonbeek
22-09-18 07:37:05
Ferrand heeft naar volle tevredenheid onze schuurdeur breder gemaakt en een roldeur gemonteerd.
Erg mooi gedaan en een fijne man die hard werkt.
Het hele verloop van offerte tot eindresultaat is prima en duidelijk verlopen.
Nogmaals bedankt
Hans Cool
16-09-18 11:59:41
Xooc heeft bij ons een vlizotrap naar de vliering geinstalleerd. Jaren '30 woning, weinig ruimte voor plaatsing, oud houten plafond met balken, planken en riet. Geen makkelijke klus, maar uitstekend en netjes gedaan. Ook zeer prettig in contact, wij zijn heel tevreden!
Ferry Schulting
12-08-18 12:19:54
Firma XOOC heeft bij ons de gevel voorzien van Keralit . Twee muurtjes gereinigd en opnieuw gevoegd , ze zijn weer als nieuw.
Een hekwerk met spijltjes mooi geverfd.
Ook bij de buren is het Trespa perfect schoongemaakt
.Ferrand is vriendelijk kundig en zeer precies .Een vakman dus!
Het bedrijf is altijd bereikbaar en er wordt goed naar je wensen geluisterd.
Zeker een aanrader !
Fam. Schulting.
Peter & Joyce Hoogeveen
08-08-18 00:43:44
Nadat de vorige aannemer grove fouten had gemaakt, zowel bij de installatie van de elektra t.b.v. onze nieuwe keuken als bij het bieden van onvoldoende ondersteuning aan een latei, is dit door Xooc in no time dubbel en dwars goedgemaakt. Elektra werden hersteld en er werd een extra steunpilaar geplaatst. Hierdoor kon de nieuwe keuken alsnog tijdig worden geïnstalleerd.
Tegelijkertijd maar een algehele opknapbeurt laten doen; de eiken parketvloer ziet er nu bijvoorbeeld weer als nieuw uit en er is een extra verwarmingsombouw gemaakt die er exact hetzelfde uitziet als de andere in huis en nog een heleboel kleine en grote klusjes. Al met al top en snel!
Marja Moossdorff
06-08-18 00:15:50
Ferrand heeft in een paar maanden van mijn bouwput de 1etage afgemaakt. Precies zoals ik het wilde hebben (inclusief een inbouwkast en houten deuren op maat gemaakt). De gang opgeknapt, een nieuwe keuken gezet en opgeknapt. En mijn put geverfd.
Al met al ben ik voor het eerst sinds 10 jaar uit de rotzooi. Topgozer, niets is hem te veel.
Aanradertje
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Instagram